MOSS TILE

 • Blog, Finisaje noi in constructii

 

Firma italiana BENETTI a venit cu o idee originala si anume crearea unei gradini interioare in miniatura care sa nu necesite o intretinere complexa. MOSS TILE s-a nascut din “dragostea pentru verde” a designerilor italieni carora le-a venit idea inedita sa lipeasca niste licheni naturali stabilizati pe niste placi suport cu ajutorul unei rasini pe baza de apa.
Lichenii nu au nevoie sa fie udati sau tunsi dupa montare, nu au nevoie de lumina si traiesc cu ajutorul umezelii din mediu. Tocmai de aceea este indicat sa se amplaseze in preajma unei surse de apa, fie in apropierea chiuvetei din bucatarie sau din baie, fie in vecinatatea unor bazine interioare.

       

Placile se pot lipi pe orice fel de suprafata, modulele pot fi combinate cu placi de gresie sau piatra naturala furnizate de aceeasi firma, dand viata zidurilor pe care sunt amplasate, creand o ambianta fermecatoare si linistita. Sunt disponibile intr-o paleta de 12 culori naturale. Ideea celor de la BENETTI este atragatoare si extrem de practica si se potriveste perfect celora carora le plac plantele, dar sunt prea prinsi in rutina zilnica pentru a le acorda atentia necesara.

 

Sursa:

http://retaildesignblog.net

There are no comments yet, be the first to say something