ModularArts ® InterlockingRock ®

 • Blog, Finisaje noi in constructii

ModularArts ®, InterlockingRock ® este o colectie de produse inovatoare realizate dintr-un material special pe baza de gips de catre o firma din Seatlle – SUA. Se produc fie sub forma de panel folosit la placarea peretilor, fie sub forma de blocuri din care se pot realiza pereti despartitori traforati – de sine statatori.

Panel-urile se monteaza unul langa altul, pe un perete structural (existent) realizandu-se o suprafata continua cu o forma unica, deosebita. Imbinarile din otel inoxidabil asigura acurateatea rosturilor de imbinare si stabilitatea montajului. Suprafata panel-urilor este extrem de rezistenta si in acelasi timp flexibila. La atingere materialul are o textura combinata intre piatra naturala si ceramica.

 

   

Indiferent de varianta aleasa, panel-urile sau blocurile se taie usor direct pe santier in functie de necesitatile clientului. Produsele sunt testate si certificate, sunt perfect calibrate, asigura stabilitatea si siguranta in exploatare, sunt rezistente la foc, sunt usor de montat si de intretinut in timp.

   

Sursa:

www.modulararts.com

There are no comments yet, be the first to say something